Även i år skänker vi en julgåva till Min Stora Dag!

[spb_column width=”1/4″ el_position=”first”] [/spb_column] [spb_image image=”1413″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/2″] [spb_column width=”1/4″ el_position=”last”] [/spb_column]

Även i år skänker vi en julgåva till Min Stora Dag!

Varje år drabbas tusentals barn i Sverige av svåra sjukdomar. Min Stora Dag arbetar för att dessa barn ska få något att längta till, uppleva och minnas, när det behövs som allra mest. Förra året fick över 2000 barn vara med om något utöver det vanliga. Med gåvan till Min Stora Dag är vi med och gör verklighet av fler drömmar.

[spb_column width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_column] [spb_column width=”1/4″ el_position=”first”] [/spb_column] [spb_image image=”1420″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” caption_pos=”hover” width=”1/2″] [spb_column width=”1/4″ el_position=”last”] [/spb_column]