Vi söker SEKRETERARE till Team Iseskog

Vi söker en erfaren sekreterare/assistent åt författaren och arbetsrättsjuristen Tommy Iseskog.

 

Iseskog  bedriver verksamhet inom arbetsrätt i form av bok-, nyhetsbrevs- och artikelproduktion, Webb-TV föreläsningar, föreläsningar, konsultuppdrag, rådgivning och utbildning. Tommy Iseskog producerar 6-10 böcker och ett 20-tal artiklar per år. Verksamheten är målstyrd och vi arbetar ofta utifrån tydliga deadlines. Vi har kontor i Stockholm city och filial i Lidköping.

Arbetsuppgifter:

Sekreterararbetet består till stor del av att göra utskrifter från handskrivna manus. Utskrifterna utgör tryckfärdiga original till förlag. Arbetet innebär vidare att sköta företagets telefonväxel, mail och administration av delar på hemsidan, kundregister, kundkontakter, producera Powerpoint presentationer samt bokning av resor. Visst layoutarbete ingår också. Arbetsbelastningen varierar ofta och ibland krävs kvällsarbete.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning. Det är viktigt att du är samhällsorienterad/intresserad. Erfarenhet av bokproduktion, gärna med bakgrund i förlagsbranschen är meriterande. Det är en absolut förutsättning för arbetet att du har mycket goda kunskaper i svenska språket och goda kunskaper i engelska. Ytterligare krav i arbetet är goda kunskaper i MS Office och Adobe InDesign samt att du har god datorvana och grundläggande IT-kunskaper. Kunskaper i Photoshop är ett plus.

Vi söker en person som är skicklig i sekreteraryrket och som trivs med att ibland skriva en hel dag. Vi behöver dig som vill och kan vara flexibel med arbetstider utifrån verksamhetens behov. Du måste sätta verksamhetens bästa i första rummet och vara stolt över ditt arbete!

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds provanställning
Omfattning: Heltid eller deltid
Tillträde: Snarast
Ort: Stockholm
Vi ser fram emot Din ansökan som Du mejlar till [email protected] och hoppas kunna välkomna Dig till Team Iseskog!

Sista ansökningsdag: 2015-05-25