Nya upplagan av personaljuridik

I Personaljuridik behandlas de juridiska regler som gäller i förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Boken kan användas såväl som handbok som lärobok.

I den tjugosjunde upplagan har samtliga kapitel reviderats och uppdaterats med beaktande av ny lagstiftning och nya domar från Arbetsdomstolen. Särskilt viktiga förändringar har gjorts i kapitlen om kollektivavtal (ny lag om korttidsarbete), anställningsavtal ? anställningsskydd (nya regler om s.k. gymnasial lärlingsanställning), föräldraledighet och föräldraförsäkring (nya regler för uttag av föräldrapenning och ledighet), arbetsmiljö (sanktionsavgifter) samt arbetstid (sanktionsavgifter).

Författare: Tommy Iseskog
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789139114109
Upplaga: 27
Bindning: Hård pärm, inbunden
Sidantal: 966
Vikt/Gram: 1577

Beställ boken här