TIAN-dagen 31 augusti 2017

Tommy Iseskog guidar dig genom alla viktiga nyheter och förändringar som är på gång inom arbetsrätten.

Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre

TIAN-dagen är Tommy Iseskogs mest välbesökta seminarium som genomförs för 27:e året i rad. Det sker ständigt förändringar i arbetsrätten; svensk lag och rättspraxis ändras och nya regler tillkommer. Dessutom påverkas vårt arbetsrättsliga system av EU:s lagstiftning. Det är därför viktigt att löpande hålla sig uppdaterad på det arbetsrättsliga området. Att göra fel är ofta både kostsamt och tidskrävande.

Under TIAN-dagen leder Tommy Iseskog deltagarna igenom alla viktiga nyheter och förändringar som är på gång – utredningar, förslag, riksdagsbeslut samt intressanta AD-domar. Du får på ett enkelt sätt full koll på vad som händer inom arbetsrätten! Det är också ett utmärkt tillfälle att träffa kollegor inom HR-branschen och få möjlighet att nätverka.

Seminariet vänder sig till: alla som arbetar med arbetsrättsliga frågor inom såväl små som större verksamheter. Exempelvis HR, chefer, fackliga ombud, jurister med flera.

Efter dagen får du värdefull kursdokumentation, föreläsarens bilder, AD-domar tillsammans med Tommy Iseskogs kommentarer samt lagnyheter och pågående utredningsarbete.

OBS! Begränsat antal platser på Stockholm Waterfront!

Läs mer eller boka din plats via EdgeHR här!