Intyg och diplom – så här fungerar det

Varje gång du klarat av alla kunskapsfrågor för en föreläsning i e-utbildningen får du ett intyg som förkunnar dina framsteg. Skulle du ha ett abonnemang på Chefspaketet (11 föreläsningar) eller Bibliotekspaketet (21 föreläsningar) så omvandlas intyget automatiskt till ett diplom när samtliga föreläsningar i respektive paket är avklarade.

Tips: Förbättra din LinkedIn-profil med ditt intyg eller diplom

Intyg och diplom lagras på ditt konto hos oss. För att dela det till någon annan kan du gör följande:

Spara som fil
Du kan ladda hem en PDF från din kontosida när du loggat in. Gör detta för att skriva ut intyget, om du behöver skicka det som fil till någon eller t.ex. ladda upp på en jobbsökartjänst. Tänk på att du ska ladda hem en ny version av filen varje gång

Länka direkt
När du klarat av din första föreläsning skapas en unik länk som är personlig för dig. Innehållet på denna sida uppdateras automatiskt, så alla som besöker länken får alltid se dina senaste framgångar.

Här är ett exempel på hur ett diplom ser ut för en användare som klarat av allt i Bibliotekspaketet:
https://www.iseskog.se/diplom/oDyedHxt

Här har vi ett intyg för en person som klarat en föreläsning:
https://www.iseskog.se/intyg/CEjaWxmW

För en person som har klarat av flera föreläsningar så listas samtliga på intyget:
https://www.iseskog.se/intyg/tf9BJTQw

När du delar länken till ditt intyg eller diplom på t.ex. LinkedIn eller Facebook så visas en bild med ditt namn och en kort beskrivning så det blir tydligt för de som läser vad det handlar om.

För administratörer
Du som är administratör för ett företag eller en grupp inom ett företag hittar alla dina användares intyg och diplom i en överskådlig listning när du loggat in hos oss.

Vad tycker du?
Hör gärna av dig och berätta om hur du använder ditt intyg eller diplom. Om du har några förslag på förbättringar så lyssnar vi gärna till det också! Maila oss på [email protected].

Läs även om hur du bäst lägger in det i din LinkedIn-profil.