Årets TIAN-dag – den 26 augusti – blir enbart digital 

Efter att regeringens förordning (om särskilda begränsningar för att förhindra spridningen av sjukdomen covid-19) nu utfärdats och tolkats av Folkhälsomyndigheten har vi tyvärr nödgats konstatera att det inte är möjligt att genomföra TIAN-dagen fysiskt på Folkets Hus, trots vissa lättnader i restriktionerna. 

Därmed är det klart att TIAN-dagen, liksom i fjol, kommer att livestreamas från en studio som vi bygger upp. 

Som deltagare kommer Du att få tillgång till en länk för denna sändning. Vidare kommer Du att få ett paket från oss med TIAN-dagskompendiet, en bok och lite annat som kan vara ”nyttigt” under TIAN-dagen. 

All detaljinformation inför TIAN-dagen kommer vi att återkomma till i mitten av augusti. 

Vi önskar Dig en skön sommar och hoppas att Du kan njuta av lagstadgad ledighet! 

Team Iseskog 

Magdalena, Anna L, Carl, Anna I, Ylva och Tommy 

[email protected]